Најголемата реклама на сите времиња


Секој специјалист за реклама или копирајтер нема како да го пропуштил ова видео “Мечка” (The Bear).

Видеото е создадено од рекламната агенција BETC Paris. 


Видете следно

Петстотини педесет и еден корисник ја искористил акцијата за плаќање на сметките за вода на рати и без камата

Скопје, 6 август 2020 (МИА) – ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека акцијата …