Најкреативните кеси за шопинг


За продажба на одреден производ неговиот дизајн е еден од најважните аспекти.

Подеднакво важно е да бидете сигурни дека вашиот производ и неговиот комерцијален вид се незаборавни.

Во прилог следат брилијантно дизајнирани торби:

 

Извор: профит


Видете следно

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЈАВНОСТА ЗА ЛАЖНА ДОЈАВА И ПОВТОРНО НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

Со ова известување би сакале да ја информираме јавноста дека денешната дојава за подметната експлозивна …