Најскапиот развод во светот!


Елена Новицкаја смета дека ситуацијата на нејзиниот поранешен сопруг веројатно влијае на судските одлуки, па таа често се обраќа на европските институции за правосудство.Видете следно

Бајрактар и Шкријељ во Центар Жупа: Услугите од социјална и детска заштита ги доближивме до граѓаните

Заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка, Санела Шкријељ заедно …