Наоди од анализата за обезбедување кадар за потребите на компаниите


Стопанската комора на Северна Македонија денеска ќе ги соопшти наодите од анализата за потребата од работна сила за обезбедување кадар за потребите на компаниите.

На прес-конференцијата ќе присуствува професорката Благица Новковска, национален експерт за проценка и анализи на пазарот на труд и образованието. мч/бак/


Скопје, 12 април 2021 (МИА)


Видете следно

Вработени во спортски обложувалници: Издржуваме фамилии, плаќаме кредити и бараме само да работиме

Ние, вработените во спортски обложувалници денес одржавме прес-конференција пред Владата на РС Македонија, на која …