Нека служи како позитивен пример: Ресторан од Скопје вработува лице со Даунов синдром и попреченост


Во денешно време тешко е да најдете работа како нормален човек. Ресторанот Revija bar & food кој се наоѓа во Лептокарија пушти оглас за работа во кои се поттикнува да се пријават лица со Даунов синдорм и попреченост.

„Ги охрабруваме лицата со Даунов синдром и попреченост и да се јават на нашиот оглас! Трудот, желбата и волјата за работа не познаваат разлики. Нашиот тим има потреба од амбициозна личност, а насмевката, желба за работа и позитивна енергија се нашите критериуми“, се вели во огласот на „Revija bar & food“!


Видете следно

Сега е времето да кажете ДА! на фустанот на вашите соништа: Седмиот The Bridal Fashion Night закажан на 4 февруари

Идните невести ќе имаат уште една шанса да ги видат најубавите венчални фустани на седмиот …