Непосакувана глетка од центарот во Скопје: Кога шутот е поголем споменик од Скопје 2014 (Фото)Видете следно

Вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев на средба со министерот за сојузни, европски и меѓународни работи на Северна Рајна – Вестфалија д-р Стефан Холтхоф Пфортнер

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев оствари средба со …