Ни снегот ништо не му може: Легендарното Фичо успешно се бори против снеговите (Видео)


Ни снегот ништо не му може: Легендарното Фичо успешно се бори против снегoт

 


Видете следно

Дали папараците „го уловија“ Никола Груевски во Будимпешта ?

Здраво г-дине Груевски, сте за едно кафенце? pic.twitter.com/l6kMGdtrGh — Сплинтер (@sinisa_goliOtok) December 11, 2018