Никој не го знае решението за оваа загатка: Дали припаѓате на 1% од генијалните луѓе?


Дури 99 проценти од луѓето ќе паднат во овој тест.

Можете ли да заклучите како се добиени резултатите и кој број треба да стои на местото на прашалникот на крајот?

Најчести одговори се 34 и 45. Какво е вашето решение? Можеби некое друго?


Видете следно

Илон Муск: Neuralink наскоро ќе биде подготвен да го поврзе човечкиот мозок со компјутерите

Илон Муск ја претстави својата нова компанија Неуралинк, којa ќе развие интерфејс за да го …