Нивниот учител пешачи по 16 километри за да им предава: Погледнете како го изненадија неговите ученици


Наставникот Цезар Пунзалан од Филипини работи веќе долго време во училиштето.

Секој ден тој пешачи дури 16 километри, 8 км до училиштето и 8 км назад кон својата куќа, што секако не е лесно после напорниот ден на работа.

Неговите ученици, кои многу го почитуваат, соберале пари и му купилле подарок што барем малку ќе му помогне при пешачењето.

Му купиле удобни чевли и ја снимиле неговата реакција во училницата.Видете следно

Министерот Нуредини на Самит за води во Будимпешта

Делегација на Министерството за животна средина и просторно планирање, предводена од министерот Насер Нуредини учествуваше …