Нова провокација од западниот сосед: Албански ученици во училиште направија мапа на голема Албанија


Во видеото подолу се видите момче со мапа на која се исцртани границите на Албанија. На мапата се гледаат делови на Грција, на Северна Македонија, Косово, Црна Гора и јужна Србија.


Видете следно

Заев бил сниман од Александар Верушевски на ручек во Струмица во 2016

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, денеска одговорајќи на новинарско прашање кој го снимал на еден …