Нова цена на горивата во Македонија


Со последната одлука на Регулаторната комисија за енергетика, малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95 и на ЕУРОДИЗЕЛ се зголемија за 0,50 денари за литар.

ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 66,50 ден/лит, а ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) 53,00 ден/лит.

Малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 остана 68,50 ден/лит.

За еден денар поскапе Екстра лесното масло за домаќинство и изнесува 42,00 ден/лит.

Останува да видиме каква ќе биде новата цена на горивата.


Видете следно

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк“ за 2019 година, за одличен квалитет при обработката на комерцијалните плаќања и финансиските трансфери

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк” за 2019 година, за одличен квалитет при …