Обид за уште едно отворање на автопат со музичари – овој пат неуспешно, ќе почекаат до година (Видео)


Интересно видео доаѓа од новиот автопат Штип-Миладиновци.

Група музичари се упатиле на отварањето на автопатот, веројатно на смеа, но за нивната желба ќе почекаат до година. Така им рекоа работниците во видеото.

Погледнете:


Видете следно

Вкупно 151 учесници од 15 земји ќе бидат дел од првото издание на Планинарска трка Охрид треил

Вкупно 151 учесници од 15 земји ќе бидат дел од првото издание на Планинарска трка …