Од Македонија се селат само ЛЕКАРИ и професори!? Чул некој извршител или нотар да се иселил?


Сведоци сме изминатите години на постојана миграција од нашата држава. Но, навистина, дали некој чул извршител или нотар да се иселил?

„Од Македонија се селат само ЛЕКАРИ и професори!? Чул некој извршител или нотар да се иселил? ;)“, порачува Апасиев на Facebook.


Видете следно

Заев бил сниман од Александар Верушевски на ручек во Струмица во 2016

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, денеска одговорајќи на новинарско прашање кој го снимал на еден …