Оглас: WINNER – Viena Insurance Group


Компанијата WINNER – Viena Insurance Group распишува оглас за работно место Агент за осигурување.

WINNER – Viena Insurance Group е компанија која се карактеризира со динамичен раст и развој, при што има потреба од нови вработувања. Доколку сметате дека можете да одговорите на предизвикот, пријавете се и започнете ја својата кариера во престижната Винер Осигурување, што е Вистински избор за Вас.


Повеќе информации можете да видите на web страната: www.winner.mk/kariera, и на тел. 02/15 999 – контакт центар.

Адреса: Ул. Владимир Комаров 11А и 1000 Скопје, Р.Македонија

Тел: +389 (0)2 32 31 631, Факс: +389 (0)2 32 31 632, e-mail: winner@winner.mk


Видете следно

Народна банка за годинава проектира раст на БДП од 3,9 отсто и инфлација од 2,2 отсто (ДПЛ)

Раст на бруто-домашниот производ од 3,9 отсто годинава и наредната година и 4 отсто во …