Охридскиот аеродром се реотвара утре: Ова се најавените први полетувања и слетувања


Аеродромот „Св. Апостол Павле” во Охрид утре повторно ќе биде отворен. За попладнето најавени се првите полетувања и слетувања за и од Цирих и Милано.

Првите чартер летови на охридскиот аеродром ќе се реализираат на 5 јули и тоа од и до Варшава, а на 25 јули од и до Амстердам.

Информации за останатите летови може да се најдат на веб страницата на охридскиот аеродром.

Скопје, 30 јуни 2020 (МИА)


Видете следно

Интервју со Проф. д-р Снежана Костадиноска – Милошеска, носител на листа за Македонски концепт во ИЕ2: Нашата основна цел е богати граѓани

Нормална држава се создава со исправање на неправдите од минатото и со обештетување на жртвите …