Оние кои имаат можност, да се вратат на своите напуштени имоти и да се дружат со дарежливата природа…


„Овој легнатиов на лулашкава е пензионер во село Годивје, односно татко ми. Таму прави и бавча, ја наводнува со изворска вода, за ручек си прави органски врган печурки…😁
На другава слика се пензионери во Скопје… во градски автобус со пазареното од зелените пазари…😳
Единствена разонода им се турските серии, политичките дебати на телевизија, аптеките и лековите на позитивна листа… и се разбира гласањето на избори.
Моја препорака е барем оние кои имаат можност, да се вратат на своите напуштени имоти и да се дружат со дарежливата природа…“


Facebook статус: Јадранка Бибан


Видете следно

СКОПЈЕ СО PUMPTRACK ПОЛИГОН КАЈ ОЛИМПИСКИОТ БАЗЕН

Вљубениците во велосипедизмот, ролерите и скејтбордите наскоро ќе имаат можност да ги покажат своите вештини …