Осудениот Ангелов испрати трогателно писмо кон својата сопруга: Чувај се, чувај ми ги децата


Осудениот Горан Ангелов објави порака која и ја посевети на својата сопруга:

„Наташа!

Моето веќе се виде Наташа, јас не верувам дека повеќе ќе можам да разгорам огниште. Нема да има кога.
Нате, мојов живот повеќе не ми припаѓа мене.
Тој и е завештаен на една друга армасица, понесреќна и посвета од сите нас. Нејзе и припаѓам со цело мое битие, до последна капка крв, до последен здив.
Тоа е Македонија.
Ќе ми фалите секој момент од денот, секоја секунда, и ти и децата, а и старата.
Сакам сите да знаат, дека не постои таков пишан збор кој може да ја опише мојата почит кон тебе и кон све што правиш за нашето семејство.
Чувај се, чувај ми ги децата. Пази ми ја и мајка, тешко и е.
Не тагувај, да знаеш дека и покрај све, мене ми е задоволство да и го посветам мојот живот на Македонија.
Чувај ми се, Наташа.

Горан“


Видете следно

Царовска: Се подготвуваме да отвориме Ресурсен центар за креирање на родово одговорни политики и буџетирање

Владина делегација од Република Северна Македонија присуствуваше на тридневната студиска програма за родово одговорно буџетирање, …