Отворени 10 супермодерни училишта во Тирана – Погледнете едно од нив


Отворени 10 супермодерни училишта во Тирана.

Во прилог е видеото од училиштето „Љасгуш Порадеци“, а снимките ги објави градоначалникот на Тирана, Ерион Велиај.


Предлагаме да го погледнете:Видете следно

ФИТР НА КОНСУЛТАТИВНА СРЕДБА СО СТРАНСКИТЕ ДОНАТОРИ ЗА ГОДИШНАТА ПРОГРАМА

Тимот на Фондот за иновации и технолошки развој, за првпат одржа консултативна средба со странските …