Овните во април очекуваат парични добивки


Поволните аспекти на Сонцето и Марс ви даваат можност да поставите малку поинакви цели. Вие имате целосна контрола врз ситуацијата. Бидете решителни и ќе ви биде загарантиран успех.

Аспектите на Сонцето ви носат поголеми финансиски приливи после 10 април. Овој месец можете да бидете водени од методот „Кој ризикува-профитира“.

Освен ако не сте во емотивна врска, во април ќе имате бројни шанси да се придружите. Ако сте во врска или брак, може да има турбуленции кон средината на месецот заради вашиот поагресивен став од вообичаеното.

Фокусирајте ја вишокот енергија во вклучување на физичка активност.

Вие имате целосна контрола врз ситуацијата и слободата да ги направите потребните промени на вашите сопствени потреби.

Вашиот внатрешен мир остава големо влијание врз финансиите, кариерата и здравјето. Ова е идеално време за да испланирате стратегии за постигнување на вашите цели.

Планетарните аспекти индицираат дека може да има големи промени во областа на кариерата. Вистинскиот предизвик ќе бидат работните места на високи позиции кои ќе ве натераат да бидете подготвени да се жртвувате.

Има одреден просперитет во областа на финансиите во форма на дополнителни приходи.

На полето на љубовта, во текот на втората недела од април, проблемите што долго време биле опседнати, излегуваат на површина. Уште повеќе комуникација и разбирање ќе придонесат за решавање на несогласувањата.

Здравјето може да се одржи со доволно одмор и физичка активност.


Видете следно

Денес е меѓународен ден на Ромите

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РСМ …