Breaking News

Падна системот за контрола на граничните премини


На граничните премини падна системот за контрола и во моментот се работи на негово оспособување.


– МВР информира дека системот на граничните премини не се во функција, но екипи работат на негово оспособување . Селективно се пропуштаат само итни случаи, се вели во информацијата од МВР. ид/бак/