“Паралелни животи” – новата реклама на McDonald’s


Видеото е британско – дело е на агенција Leo Burnett. Насловенo е како “Паралелни животи” и е наменето за телевизискиот етер на Островот.

Погледнете ја:


Видете следно

РАКУПЕН – ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА КОЈА Е СПОЈ НА ПРОДАВАЧИТЕ И КУПУВАЧИТЕ

Се на едно место – Ракупен.мк Купувањето онлајн и дигитализацијата одамна се реалност во светот. …