Петар Колев: Охрид е заложник на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ!


Став на Петар Колев, претседател на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ:

„Ајде да си ја кажеме вистината таква каква што е за да не се потпира некој на краткото сеќавање на граѓаните.

Она што го започна поранешниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ,  Бакрачески со советникот од ДУИ Усеини, денеска го довршува Георгиески од СДСМ. Усеини не стана таков фактор преку ноќ.

Дивоградбите во Охрид не ,,никнаа” за еден месец, со години се градеа и во време на СДСМ и во време на ВМРО-ДПМНЕ.

Тоа е вистината, но и демократијата. Мнозинството охриѓани пак ги избраа нив“.

 


Видете следно

Стапката на раст на бруто-домашниот производ (БДП) за третото тримесечје од 2019 година изнесува 3.6 %

Според проценетите податоци на Државниот завод за статистика, стапката на раст на бруто-домашниот производ (БДП) …