Писмо од наставничка која 9 години поминувала по 236км до работното место и која деновиве добила отказ


Писмо од наставничка која 9 години поминувала по 236км до работното место и која деновиве добила отказ


Видете следно

Заев бил сниман од Александар Верушевски на ручек во Струмица во 2016

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, денеска одговорајќи на новинарско прашање кој го снимал на еден …