ПОБРЗАЈТЕ ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ – ФИНАЛНИTE ПОПУСТИ ДО 70%


СКОПСКО ЛЕТО СЕ ЗАТВОРА СО КОНЦЕРТ НА ПЛАТОТО НА ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Во најновиот и најголемиот трговски центар во земјава Ист Гејт Мол, финалните попусти до 70% одбројуваат уште неколку недели, а потоа пристигаат новите есенски колекции. Дополнително наградната игра Ист Гејт Манија е во тек, а главата награда се извлекува на 1 Септември.


Шопингот во Ист Гејт Мол е вистинско уживање, омилените брендови и продавници се на едно место, паркингот е бесплатен а има содржини со кои може да се пополни еден цел ден.

Воедно на ден сабота, 30 Јули со почеток од 21:00 часот, на платото на Ист Гејт Мол ќе се одржи настапот на канадскиот џез музичар Ори Даган во рамкии на неговата Европска промоција на албумот “Click Right Here”. Воедно со овој концерт ќе затвори програмата на Скопско Лето 2022.Видете следно

СДСМ: Македонската економија привлекува сериозни странски инвестиции

Со СДСМ и во време на криза македонската економија останува атрактивна за сериозни, големи странски …