Погледнете го научно фантастичниот филм снимен без буџет во Македонска Каменица


Андреј Ѓорѓиевски без буџет сними краток филм со наслов The Annexation. Сцените се снимени во Македонска Каменица, а во филмот, малото рударско гратче е нападнато од вонеземјани. Само еден војник ја преживува инвазијата и се обидува да се спаси во планините, но и таму не е безбедно.

Главните улоги ги играат Јане Стојменовски и Стево Стаменковски. Ѓорѓиевски е режисер, снимател и сценарист на краткиот филм. Го снимил во рок од три дена.Видете следно

ЕДУФРОНТ во најава на нови уписи со бесплатни денови за запознавање со дигиталните патеки

Гордана Мишевска, сопственик и директор на Едуфронт, онлајн компјутерски центар за деца од 8-14 год. …