Погледнете ја најновата реклама на Wolksfagen


Погледнете ја најновата реклама на Wolksfagen


Видете следно

Инаугурацијата на Бајден погледана од онаа на Трамп пред четири години

Околу 40 милиони луѓе ја гледаа на телевизија инаугурацијата на демократот Џо Бајден за претседател …