Погледнете ја последната емисија на убиената бугарска новинарка


Бугарската новинарка Викторија Маринова, која беше брутално убиена во сабота, во бугарскиот град Русе, истражувала проневера на пари од европските фондови за изградба на патишта во Бугарија.

Погледнете ја нејзината последна емисија емитувана на 30 септември ,,Детектор“:


Видете следно

Прогласени се најдобрите македонски филмски автор, актер и работник

Првото издание на “Златна рамка” започна со обелоденувањето на овогодинешните добитници на почесни награди кои …