Погледнете ја реакцијата на дел од екипата на ,,Медена земја”


Филмот ,,Медена земја” е номиниран во категориите најдобар странски филм заедно со “Corpus Christi” од Полска , “Les Miserables” од Франција, “Pain and Glory” од Шпанија и јужнокорејскиот “Parasite” , како и во категоријата најдобар документарен филм.

Погледнете ја реакцијата на екипата која беше дел од филмот:


Видете следно

Е-дискусија „Како пандемијата ќе влијае врз студирањето и пазарот на трудот?”

УКЛО, Факултетот за безбедност-Скопје и Американскиот центар за образование денеска од 12.30 часот во рамки …