Погледнете ја рекламата која ги изнервира сите мажи! (Видео)


Голем број на мажи кои ја гледаа рекламата на “Самсунг” во најголемиот сајт за видеосподелување YouTube, беа револтирани.

Во видеото се гледа како една жена си доаѓа дома и повторно го гледа својот маж на вообичаеното место – на каучот пред телевизорот, да јаде нешто.

Таа навредена од глетката решава да ги земе работите во свои раце. Жената го вклучува телевизорот со посебен уред на “Самсунг”, а потоа се пренесува во сферата на соништата. Таа директно го гледа партнерот, кој со едната рака готви, а со другата чисти, мие садови, се грижи и го забавува бебето.

Но, соништата за жал не секогаш стануваат реалност. Под клипот на рекламата на “Самсунг” мажите се искажуваат негативно.


Видете следно

РАКУПЕН – ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА КОЈА Е СПОЈ НА ПРОДАВАЧИТЕ И КУПУВАЧИТЕ

Се на едно место – Ракупен.мк Купувањето онлајн и дигитализацијата одамна се реалност во светот. …