Погледнете ја видео снимката од грабежот во бензиската на ОКТА


Порталот Алмакос објави видео снимка од грабежот во бензиската на ОКТА во скопската општина Сарај, кој се случи на 11 септември. Според порталот, крадците се фатени и се од скопското село Грчец, но нема повеќе детали за нивниот иденитет.Видете следно

ПРОМОЦИЈА НА КОЛУМНИТЕ НА ПРОФ. Д-Р ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ – ЈА ПРОДОЛЖУВАМЕ БОРБАТА НА ПРОФЕСОРОТ !!!

На  18 Октомври (петок) во 12:00 часот во свечениот амфитеатар на Правен факултет при УКИМ …