Погледнете како изгледа националната потерница по Никола Груевски


МВР на официјалната веб страница во делот „Потраги“ ја објави националната потерницата по експремиерот Никола Груевски.

„Никола Груевски, од татко Тало и мајка Надежда, роден на 31.08.1970 во Скопје се бара за пронаоѓање и приведување заради извршување на казната затвор во траење од две години за сторено кривично дело- примање награда за противзаконито влијание од чл. 359 ст.2 од КЗ“ стои на сајтот на МВР.

 


Видете следно

МФ: Според ОЕЦД, Република Северна Македонија со најдобра бизнис клима во регионот

Република Северна Македонија има најповолна бизнис клима во регионот, а исто така во однос на …