Погледнете како ќе изгледа таблата со промената на името на граничниот премин со Грција – „Богородица“


Како што беше најавено, промената на името прво ќе почне на граничните премини.

Таблата на која е испишано Северна Македонија веќе е на граничниот премин „Богородица“, но се уште не е поставена, а тоа најверојатно ќе биде направено утре, пишува 24инфо.


Видете следно

Eкономската состојба на деловните субјекти во второто тримесечје од 2019 година е понеповолна во однос на претходното тримесечје

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во трговијата на мало во …