Погледнете каков тренинг одржаа македонските фудбалери


Македонските фудбалери одржаа тренинг пред големото соочување, а една од вежбите на стана хит на социјалните мрежи.Видете следно

Утре градот Скопје ќе прска против ларви од комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на ден 30.07.2021 година (петок) ќе се прска против …