Поплавата во Шпанија ги носеше автомобилите како чамци (Видео)


Силните дождови доведоа до затворaње на патишта и снемување на струја во повеќе делови Шпанија. Метеролозите предупредуваат дека денес се очекуваат нови врнежи.

 


Видете следно

„Моја бесмртна љубов“ – нова концертна сезона на Филхармонија

Новата концертна сезона (2019-2020) на Филхармонија е насловена „Моја бесмртна љубов“. И оваа концертна сезона …