Поранешната министерка за култура на ВМРО-ДПМНЕ испрати отворено писмо до сопругата на градоначалникот на општина Карпош


Поранешната министерка за култура на ВМРО-ДПМНЕ испрати отворено писмо до Ивана Богоева, сопругата на градоначалникот на општина Карпош. Еве што и порача таа:


Видете следно

Прогласени се најдобрите македонски филмски автор, актер и работник

Првото издание на “Златна рамка” започна со обелоденувањето на овогодинешните добитници на почесни награди кои …