Поскапуваат цигарите во Македонија! Еве колку ќе чини една кутија


Нова тура поскапување на цигарите во Македонија. Уште пред неколку дена во продажните мста поголемиот број брендови цигари како што се Вест, Родео и Бос се продаваат поскапо за околу 5 денари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува голем раст на ценит на овој тип производи. За неколку години се очекува кутија цигари да чини и до 300 денари.


Видете следно

Не знам дали знаете какво е чувството да го гледате вашиот родител претепан …

Не знам дали знаете какво е чувството да го гледате вашиот родител претепан. Јас знам. …