Познати причините на руските комичари: Еве зошто одбрале да го насамарат премиерот Заев


Руските комичари познати како Вован и Лексуз за Клан зборуваат за причините поради кои одбрале да го насамарат премиерот Заев.


Видете следно

Героски: Доаѓа време да ви раскажувам за вистинските фраери и за улогата на Каки, Заки, Трики, Раки …

Завршив и со бедниот извршител Коки. Белким не помисливте дека поради една таква колосална будала …