ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА ЈАНЧЕВА ПРИСУСТВУВАШЕ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 65. РОДЕНДЕН НА ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА


Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваше на Свечената седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод одбележувањето на 65.роденден на оваа скопска општина.

Градоначалникот на општината, Филип Темелковски се обрати на свечената седница, а за досегашната успешна соработка меѓу Општина Кисела Вода и Град Скопје на институцијата Град Скопје и додели плакета, која во името на градоначалникот Петре Шилегов ја прими Јанчева.


Видете следно

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА – ОТСТРАНЕТИ 143 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (25.06 – 01.07.2020 година) со специјалните возила пајак се подигнати …