Breaking News

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ се сретнаа со американскиот сенатор Крис Марфи


Денеска пратениците Владо Мисајловски, Никола Мицевски, Ане Лашкоска, Марија Петрушeвска, Бојан Стојаноски и Љупчо Пренџов во својство на претседатели на работни тела и членови на истите остварија средба со американскиот сенатор Крис Марфи.


.


Извор: МИА