Пријатели, Ве молам да се споделува, околу 14h во Катланово е изгубена баба Јелица


„Пријатели, Ве молам да се споделува, околу 14h во Катланово е изгубена Јелица Здравковска ( боледува од деменција и паркинсова болест) на 81 годишна возраст. Мештаните велат дека ја виделе како се качува во сиво BMW X5.

Ве молам да не контактирате Лила 072228931 и Снежана 070 277790 и мене во инбокс секако.

Однапред Ви благодарам“


Видете следно

Водич за негување на нервниот систем- Совет број 3: Вежбајте ментална гимнастика

Кога целиот свет е фокусиран на една состојба, најдобриот лек секогаш е дефокусот од истата. …