Приведен Јанко Бачев – лидерот на Единствена Македонија


Јанко Бачев, лидерот на Единствена Македонија, пред малку бил приведен и однесен на информативен разговор во полиција. Извори од Министерството за внатрешни работи велат дека Бачев бил повикан на разговор во полиција поради закани на социјалните мрежи.

На официјалната страница на партија „Единствена Македонија“ пишува дека Бачев бил приведен додека одел во партискиот штаб пред одржување на редовниот состанок на „Македонија#блокира“.Видете следно

На Листата на должници на УЈП објавени се 1,995 должници правни лица и 2.520 физички лица

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.10/2019 за долгови доспеани до 30.06.2019 и …