Продолжува соработката меѓу Клиниката за детски болести и Макстил, ќе се реновира Одделот за онкологија


Клиниката за детски болести и Макстил АД ќе потпишат Меморандум за реновирање на Одделот онкологија, со што продолжува веќе воспоставената соработка меѓу Клиниката и Макстил.

На настанот ќе присуствуваат министерот за здравство Венко Филипче, Иван Бановски, генерален директор на Макстил и д-р Аспазија Софијанова, директор на Клиника за детски болести. свс/ев/


Скопје, 5 мај 2021 (МИА)


Видете следно

Вработени во спортски обложувалници: Издржуваме фамилии, плаќаме кредити и бараме само да работиме

Ние, вработените во спортски обложувалници денес одржавме прес-конференција пред Владата на РС Македонија, на која …