Промоција на монографијата „МВР за граѓаните 2017-2021“


Во хотелот „Лимак” во Скопје денеска ќе биде промовирана монографијата „МВР за граѓаните 2017-2021″.

На промоцијата обраќања ќе имаат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заменик министерот за внатрешни работи Назим Буши, амбасадорот на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која и деканот на Факултетот за безбедност, Никола Дујовски. см/сп/Видете следно

Општина Штип ќе ангажира 30 лица со ниски квалификации

Општина Штип ќе вработи 30 лица со ниски квалификации. Тие ќе бидат вклучени во проекти …