„Саем за кариера 2022“ во Скопје


„Саем за кариера 2022″ ќе се одржи денеска во Скопје. Организатор на настанот е Универзитетот „Мајка Тереза”.

Конференцијата, како што најавија организаторите, ќе ја отвори ректорот на Универзитетот, проф. д-р Изет Зеќири, додека гости ќе бидат директорот на Стопанската комора на Северо-Западна Македонија Дрилон Исени и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Фестим Халили. мс/мд/Видете следно

Потпишување на договор за новата инвестиција „e.GO” во ТИРЗ – Тетово

Во Технолошко-индустриската развојна зона (ТИРЗ) Тетово денеска ќе биде потпишан договорот за новата германска инвестиција …