СДСМ: Победа во прв круг во овие градови!


Од СДСМ брифираат дека нивните кандидати за градоначолници во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лоцозо ќе победат во првиот круг.

Оттаму велат дека водството во Струмица, Ресен, Бутел и во Крушево е толку големо што е можно и таму да нема втор круг на избори.Видете следно

Почна украсувањето на Охрид за новогодишните и божикните празници

Во централното градско подрачје и на пофреквентните улици и крстосници на Охрид почна украсувањето со …