Се обиде да украде велосипед во ТЦ „Буњаковец“ – Ќе се научи сега да не краде (Видео)


На социјалните мрежи се споделува видео од лице кое краде велосипед, но се чини дека сепак на крајот останува со празни раце.

„Ова треба да им следи на сите “лопови”…
Редовно крадење на велосипеди,резултира вака кај граѓаните,кога полицијата не превзема ништо.🚨
Ќе се научи сега да не краде’, се вели во објавата.


Според Фејсбук-групата, „Украдени точаци“, станува збор за кражба во ТЦ Буњаковец.


Видете следно

МОК одлучи Јован Стојоски од атлетичарите да не претставува на Олимписките игри во Токио

Македонскиот олимписки комитет одлучи Јован Стојоски од атлетичарите да патува на Игрите во Токио. – …