Се огласи Беља: Еве што му порача на Заев


Поранешниот економски директор на Гинекологија Ваљон Беља на својот Фејсбук профил напиша“

„Ако ми било предочено дека ќе бидам сменет, зошто ми е продолжено решението како економски „веде директор“ во Клиниката за гинекологија и акушерство?

Фактите зборуваат спротивно од фрустирачките изјави на премиерот Заев.

Ако вие поставувате дипломиран филолог на местото главна сестра во значајна инстуција (што е спротивно на законот), тогаш … – Кој се подбива со оваа институција, пишува Бења на Facebook?


Видете следно

Јоци: Дивоградбите од Скопје си стасаа и во Охрид

Новинарката Јорданка Ивановска-Јоци вели дека општинарите во Охрид ќе урнат една-две дивоградби во Охрид ради …