Се огласи заразената докторка: Немам покачена температура, лесно поткашлувам, лесна главоболка, ноќеска грозница без температура


„Утринска самовизита. Немам покачена температура, лесно поткашлувам, лесна главоболка, ноќеска грозница без температура. Затнат нос, намален апетит, изгубен осет за вкус . Мед, чај и сок од лимони , денот може да почне. Да не пишувам поединечно во порака како сум за сите кои ме мислат. 🙂 Снегот е преубав….ама јас од тераса ќе му се радувам.“

Facebook статус: Гордана Николич


Видете следно

Обвинети се осум лица во Велес за непостапување според здравствените прописи за време на епидемија

Основното јавно обвинителство Велес поднесе предлози за издавање казнени налози против 8 лица, кои го …