Breaking News

Седница на собраниската Комисија за европски прашања


Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред на седницата единствена точка е Информацијата за досегашниот тек на скринингот на Република Северна Македонија. сст/мд/