Шпиц сезона во туристичкиве места во Македонија, апартман 30 евра, леле грабеж…


Шпиц сезона во туристичкиве места во Македонија, апартман 30 евра, леле грабеж…
Ист период во Грција, просечен апартман, 80 евра… леле ќути за џабе најдовме…
Зошто мислите дека сопствениците на апартмани и хотели во Македонија вложиле помалце од сопственик на апартман во Грција?
– Е дааа ама морето?
Е дааа ама езерото? Климата, храната, црквите, џамиите, алгите во Дојран, воздухот и медот во Берово, шумата на Пелистер, Маврово, Шапка…
Пробај малце да уживаш а не да плукаш, и собери си го ѓубрето што ќе го направиш денес на плажа.

Facebook статус: Горан Папаз


Видете следно

Станува тренер на најтрофејниот клуб во Италија: Кој е Андреа Пирло?

Андреја Пирло e роден на 19 мај 1979 и тој е поранешен италијански фудбалер-освојувач на …